Vastgoed te koop

Immo Derveaux is uw lokale vastgoedpartner in de verkoop van verschillende soorten vastgoed in West-Vlaanderen, met name in de regio’s Groot-Moorslede en Groot-Zonnebeke.

Nieuwbouw te koop

Immo Derveaux is uw lokale vastgoedpartner in de verkoop van verschillende soorten vastgoed in West-Vlaanderen, met name in de regio’s Groot-Moorslede en Groot-Zonnebeke.

Te Koop in Spanje

Dankzij onze samenwerking met Second Home Spanje zijn we gespecialiseerd in de verkoop van Spaans vastgoed. Samen helpen we u de stap te zetten naar de aankoop van uw droomwoning in Spanje

Vastgoed Te Huur

Immo Derveaux is uw lokale vastgoedpartner in het verhuren van verschillende soorten vastgoed in West-Vlaanderen, met name in de regio’s Groot-Moorslede en Groot-Zonnebeke.

Immo Derveaux, Verkopen en verhuren in vertrouwen

Op zoek naar de perfecte woning om te kopen / huren of droomt u ervan uw eigendom snel en tegen de beste prijs te verkopen / verhuren? Bij Immo Derveaux begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met vastgoedtransacties.

Immo Derveaux biedt je de deskundigheid, het gemak en de gemoedsrust die je nodig hebt voor een succesvolle vastgoedtransactie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw vastgoeddoelen te bereiken. Uw succes is ons doel!

Expertise

Na reeds enkele jaren ervaring beschikt ons team over een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. Zo kunnen we met de juiste expertise voldoen aan jouw vastgoedbehoeften.

Tijdsbesparing

Het verkopen of verhuren van een woning kan een moeilijk en tijdrovend proces zijn. We nemen graag het werk uit handen zodat jij met een gerust hart kan genieten van een succesvolle en vlotte verkoop of verhuur.

Netwerk

Dankzij ons uitgebreid netwerk met andere vastgoedprofessionals waaronder notarissen, hypotheekadviseurs en inspecteurs kunnen wij u helpen bij het realiseren van een vlotte vastgoedtransactie.

Juridische bescherming

Wij zorgen dat al uw transacties voldoen aan de relevante wet- en regelgeving, wat u de nodige gemoedsrust geeft.

Onderhandelings
vaardigheden

Onze makelaars zijn bedreven in het onderhandelen en zullen streven naar de beste deal voor u, of u nu (ver)huurder of (ver)koper bent.

Persoonlijke aandacht

We begrijpen dat elke situatie uniek is, dus we nemen graag de tijd om u gedurende het hele proces te ondersteunen en een persoonlijke begeleiding te geven.

Marketing

Bij verkoop zorgen we voor professionele marketing en promotie van uw eigendom, waardoor het een breder publiek bereikt. Bij verhuur helpen we bij het vinden van betrouwbare huurders.

Heb je vragen?

Ons team helpt je graag verder

Contacteer Ons

Vul dit formulier in en wij nemen snel contact met u op.


Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken