Immo Derveaux,

Verkopen en verhuren in vertrouwen

Ons team

Wij staan altijd voor u klaar

Daisy Derveaux

Bestuurder Vastgoedmakelaar- Bemiddelaar (BIV 504.876) Vastgoedexpert – EPC Deskundige EP 11.050

Dankzij het harde werk heb ik dit kantoor zelf opgericht en hier ben ik heel fier op. Ondertussen helpen mijn 2 zonen ook mee in het kantoor en is bij deze de toekomst verzekerd! Naast vastgoedmakelaar ben ik ook vastgoedexpert, erkend VLABEL-schatter en energiedeskundige (EPC – attesten).

Vincent Derveaux

Erkend Vastgoedmakelaar-Bemiddelaar (BIV 513.924) & Gediplomeerd Marketeer

Graag trek ik de filosofie van dit familiebedrijf door. Eerlijkheid en vertrouwen zijn onze stokpaardjes en dit wil ik ook aan onze klanten aantonen. Ieder dossier is verschillend en hiervoor staan we graag de klanten op een professionele manier bij. 

Gsm-nummer: 0497 81 82 15
Mail: vincent@immoderveaux.be

An-Sofie Vuylsteke

Administratief bediende

Als afgestudeerde Management Assistant ben ik verantwoordelijk voor alle administratie en het opmaken en aanvragen van alle nodige documenten. Mijn enthousiasme probeer ik op alle manieren uit te stralen zowel in de documenten als in de telefoongesprekken. Aarzel niet mij te contacteren voor meer inlichtingen. Papier? Hier!

Mail: an-sofie@immoderveaux.be

Clément Derveaux

Gediplomeerd marketeer & Stagiair-vastgoedmakelaar (BIV 517.995)

Met mijn 22 jaar ben ik de jongste in dit bedrijf. Als afgestudeerde marketeer neem ik de taken van mijn broer over en toon ik graag mijn creatieve ideeën. Daarnaast ben ik ook bezig met een opleiding om energiedeskundige (EPC-attesten) te worden. Dankzij de expertise en ervaring van mijn ma, ben ik zeker dat dit de ideale leerschool is.

Mail: clement@immoderveaux.be

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken