Immo Derveaux,

Verkopen en verhuren in vertrouwen

Ons team

Wij staan altijd voor u klaar

Daisy Derveaux

Bestuurder Vastgoedmakelaar- Bemiddelaar (BIV 504.876) Vastgoedexpert – EPC Deskundige EP 11.050

Dankzij het harde werk heb ik dit kantoor zelf opgericht en hier ben ik heel fier op. Ondertussen helpen mijn 2 zonen ook mee in het kantoor en is bij deze de toekomst verzekerd! Naast vastgoedmakelaar ben ik ook vastgoedexpert, erkend VLABEL-schatter en energiedeskundige (EPC – attesten).

Vincent Derveaux

Bestuurder Vastgoedmakelaar-Bemiddelaar (BIV 513.924) & Gediplomeerd Marketeer

Graag trek ik de filosofie van dit familiebedrijf door. Eerlijkheid en vertrouwen zijn onze stokpaardjes en dit wil ik ook aan onze klanten aantonen. Ieder dossier is verschillend en hiervoor staan we graag de klanten op een professionele manier bij. Daarnaast sta ik ook samen met mij broer in voor alle online als offline Marketing. 

An-Sofie Vuylsteke

Administratief bediende

Als afgestudeerde Management Assistant ben ik de rechterhand van de zaakvoerster Daisy en verantwoordelijk voor het opmaken en aanvragen van alle nodige documenten. Mijn enthousiasme probeer ik op alle manieren uit te stralen zowel in de documenten als in de telefoongesprekken. Aarzel niet mij te contacteren voor meer inlichtingen. Papier? Hier!

Clément Derveaux

Student

Met mijn 21 jaar ben ik de jongste in dit bedrijf. Ik zit in mijn 3e jaar Business Management in Artevelde Hogeschool in Gent. In de weekends en in de vakanties help ik graag mijn ma (EPC’s) en mijn broer (Marketing) om dit bedrijf verder te laten groeien. Voorlopig blijf ik wel op de achtergrond, want er moet nog even gestudeerd worden.

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken