Immo Derveaux,

Verkopen en verhuren in vertrouwen

Ons team

Wij staan altijd voor u klaar

Daisy Derveaux

Bestuurder

Dankzij het harde werk heb ik dit kantoor zelf opgericht. Ik ben er heel fier op. Ondertussen helpen mijn 2 zonen ook mee in het kantoor en is de toekomst verzekerd! Naast vastgoedmakelaar ben ik ook vastgoedexpert en energiedeskundige (EPC – attesten).

Vincent Derveaux

Stagiair vastgoedmakelaar

Graag trek ik de filosofie van dit familiebedrijf door. Eerlijkheid en vertrouwen zijn onze stokpaardjes en dit wil ik ook aan onze klanten aantonen. Iedere dossier behandel ik op een professionele manier. Om kort mezelf te schetsen: ik ben een goedlachse man, die graag onder de mensen komt. Daarnaast sta ik ook in voor alle marketing zowel online als offline. Suggesties? Shoot!

An-Sofie Vuylsteke

Administratief bediende

Als afgestudeerde Management Assistant ben ik de rechterhand van de zaakvoerster en verantwoordelijk voor het opmaken en aanvragen van alle nodige documenten. Mijn enthousiasme probeer ik op alle manieren uit te stralen zowel in de documenten als in de telefoongesprekken. Aarzel niet mij te contacteren voor meer inlichtingen.

Clément Derveaux

Student

Met mijn 21 jaar ben ik de jongste in dit bedrijf. Ik zit in mijn 2e jaar Business Management in Artevelde Hogeschool in Gent. In de weekends en in de vakantie help ik graag mijn ma (EPC’s)en mijn broer (Marketing) om dit bedrijf verder te laten groeien. Voorlopig blijf ik wel op de achtergrond, want er moet eerst gestudeerd worden!

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken